MOĆAN SUV

Robusna i fluidna silueta sa izdignutim klirensom, novog SUV PEUGEOT 2008 dopušta da se nazre njegova moć i snaga. Njegov fasetiran profil otkriva zategnute linije i oblikovane stranice koje izražavaju njegov stil. Moćna prednja strana i poseban svetlosni potpis, aluminijumske felne od 18“ sa aerodinamičnim umetkomi vodorovan poklopac motora koji nadvisuju crni okviri prozorai i Black Diamond krovi ojačavaju njegov efikasan i sportski duh.

PREDNJI FAROVI

Impozantna i prepoznatljiva, prednja strana novog SUV PEUGEOT 2008 ima izduženo vetrobransko staklo koje učvršćuje njegovu atletsku građu. Njegova horizontalna hauba ima hromiranu rešetku uokvirenu trostrukom karakterističnom kandžom i Full LED farovimai koji doprinose modernom izgledu njegovog lavovskog pogleda.

ZADNJA SVETLA

Zadnji kraj novog PEUGEOT SUV 2008 sa sjajnom crnom poprečnom trakom dodatno je naglašen spojlerom i hromiranom dvostrukom izduvnom cevii, koji savršeno upotpunjuju njegov izgled.


PROSTRAN I LAKO PRISTUPAČAN PRTLJAŽNIK

Veliki panoramski krovi novog SUV PEUGEOT 2008 donosi veliku svetlost u kabinu. Svi putnici do zadnjih sedišta mogu uživati u pogledu.

ODLIČAN POGLED

Veliki panoramski krovi novog SUV PEUGEOT 2008 donosi veliku svetlost u kabinu. Svi putnici do zadnjih sedišta mogu uživati u pogledu.

PROSTRANA UNUTRAŠNJOST

Prostor u zadnjem delu vozila je maksimalno iskorišćen kako bi stvorio komfor i prostor svim putnicima čemu doprinose i brojne pregrade koje su pametno raspoređene u kabini.

UDOBNOST NA VISOKOM NIVOU

Smestite se u udobna i komforna sedišta dinamičnih linjai novog SUV PEUGEOT 2008. Prednja sedišta mogu biti opremljena grejačima sedištai, imati funkciju masažei i elektronski se podešavatii. Funkcija masaže i elektronskog podešavanja su jedino moguća na vozačkom sedištu.


VOZAČKO MESTO

Obogatite svoje iskustvo za volanom PEUGEOT i-Cockpit® 3D-ai. Doživite intuitivnu vožnju sa kompaktnim upravljačem, HD ekranom na dodir od 10"i i numeričkom 3D instrument tablomi. SUV PEUGEOT 2008 može biti opremljen i sistemom za pokretanje i zaključavanje i otključavanje vrata sa ključem u dzepu koji se aktivira jednostavnim približavanjem ili udaljevanjem od vratai. Možete takođe personalizovati vaše putanje birajući jedan od režima vožnjei.
U kabini novog e-2008, upravljajte PEUGEOT i-Cockpit® 3D-om, koji je namenjen vašoj električnoj vožnji i optimizujte njegovu autonomiju zahvaljujući regenerativnom kočenjui.


POJAČANA REAKTIVNOST

Kako bi se pojačala reaktivnost na upravljaču, 3D numerička instrument tablai prikazuje u vidnom polju vozača sve informacije koje su korisne za vožnju, kao što su navigacija i pomoći u vožnji. Ona nudi dva nivoa čitanja informacija: po važnosti i po hitnosti. Najbitnije informacije kao što su brzina i bezbednosna upozorenja su predstavljene u vidu holograma da bi što brže privukle vašu pažnju.

ULTRA – KONEKTOVAN SUV

Zahvaljujući 3D konektovanoj navigaciji TomTom® Traffici, dobićete informacije o saobraćaju u realnom vremenu, o dužini vašeg putovanja kao i o rizičnim zonama. Ostanite povezani prikazivajući na ekranu na dodir vaše omiljene aplikacije sa mobilnog telefona preko Mirror Screen funkcijei. Vaš mobilni telefon se može puniti u zoni koja je za to namenjenai. Dostupno u standardnoj ili dodatnoj opremi u zavisnosti od završne obradei.

ČISTOTA FOCAL® ZVUKA

Čist zvuk muzike koju volite ispuniće prostor novog SUV PEUGEOT 2008 zahvaljujući ekskluzivnom premium HiFi Focal®i sistemu.
10 zvučnika (centralni, 4 tweeter*, 4 woofer* i subwoofer*) raspoređenih po kabini pružaju vam bogat, detaljan i dinamičan zvuk kako bi se prevazišile granice Hi-Fi iskustva u kabini.


MOTORI


ELEKTRIČNA VOŽNJA

Pogodan za vožnju u gradu ali i robustan i siguran na putu, SUV PEUGEOT e-2008 je opremljen električnim motorom od 100 kW (136 ks).
Ovaj motor pruža momentalno ubrzavanje zahvaljujući obrtnom momentu od 260 Nm.
Za upravljačem SUV PEUGEOT e-2008, uživaćete u dinamičnoj, tihoj i lagodnoj vožnji.


PURETECH: PERFORMANSE I EFIKASNOST

Kompaktni SUV PEUGEOT 2008 je opremljen benzinskim Pure Tech Euro 6 motorimai, koji pružaju uštedu goriva, uživanje u vožnji i performanse na visokom nivou.
4 benzinska motora su dostupna:
1,2L PureTech 100 S&S BVM6
1,2L PureTech 130 S&S BVM6
1,2L PureTech 130 S&S EAT8
1,2L PureTech 155 S&S EAT8


BLUE HDi: EKSKLUZIVNA TEHNOLOGIJA

Euro 6 dizel motorii koji su u ponudi na novom kompaktnom SUV PEUGEOT 2008 imaju ekskluzivnu BlueHDi tehnologijui, koja omogućava kombinovanje visokih performansi i ograničenih emisija.
2 Dizel motora su dostupna:
1,5L BlueHDi 100 S&S BVM6
1,5L BlueHDi 130 S&S EAT8


EAT8: ISKUSITE FLUIDNOST

Jednostavan kao manuelni, novi automatski 8-stepeni EAT 8 menjači pruža brze i fluidne promene brzina zahvaljujući električnoj komandi za promenu brzine – ‘Shift and Park by wire’i i na ručicama na volanu.
Kompaktniji i povezan sa Stop & Start tehnologijom, dovodi potrošnju i učinak na optimalan nivo.


MANUELNI BVM6 MENJAČ

Kompaktni SUV PEUGEOT 2008 može biti opremljen manuelnim menjačem sa 6 brzina, BVM6:
1,2L PureTech 100 S&S BMV6
1,2L PureTech 130 S&S BMV6
1,5L BlueHDi 100 S&S BVM6

TEHNOLOGIJA

Kako bi se pojačala vaša bezbednost, pomoglo vaše manevrisanje i očuvala životna sredina, SUV PEUGEOT 2008 raspolaže brojnom tehnološkom opremomi i pomoćima u vožnjii poslednje generacije.

Aplikacija MYPEUGEOT®

Koristite u realnom vremenu personalizovane i sinhronizovane usluge zahvaljujući besplatnoj aplikaciji MyPeugeot®i:
Bacite pogled na podatke o vašem vozilu (podaci o vožnji, lokalizacija).
Pristupite asistenciji lako I brzo.
Zakažite servis i održavanje vašeg vozila.
Lako upravljate punjenjem baterije i temperaturom u kabini novog SUV PEUGEOT e-2008.