NAJBOLJI POLOVNI AUTOMOBIL 2021. GODINE- PEUGEOT 5008


PEUGEOT vozila dobijaju nagrade i kada nisu nova! Da li ste čuli za nagradu za polovni automobil godine? What Car je britanska nezavisna potrošačka organizacija koja je ove godine organizovala takmičenje za najbolji polovni automobil, a PEUGEOT 5008 je odneo glavnu nagradu!


PEUGEOT 5008 (od 2017. godišta) prvo je odneo pobedu u kategoriji Polovno veliko SUV vozilo, a zatim je proglašen sveukupnim pobednikom! Ono što je žiri stručnjaka posebno pohvalio bio je prostran i elegantan enterijer PEUGEOT-a 5008, sa čak sedam sedišta. Takođe, ovaj PEUGEOT model zavredio je pažnju žirija svojim prefinjenim voznim performansama, ali i odnosom cene i kvaliteta. A nisu ispustili ni da pohvale veliki raspon efikasnosti motora!


Polovni automobili raznih popularnih proizvođača procenjivani su u čak 17 kategorija. Cilj takmičenja je bio da se kupcima pomogne u donošenju odluke kada biraju polovne automobile za sebe. Vozila je u svim kategorijama ocenjivao panel stručnjaka, vodeći računa o svestranim sposobnostima, pouzdanosti, vrednosti i dostupnosti traženih verzija konkretnog vozila.